YALOVA / ARMUTLU - 15 TEMMUZ İSTİKLAL İLKOKULU

15 TEMMUZ İSTİKLAL İLKOKULU

Bayır Mahallesi İskele Mevkii Armutlu/ YALOVA
Vizyon
Yeniliklere açık, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını da bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, aynı zamanda sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyoloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak öğrenci başarısını arttırmak, öğrencilerin ilerideki yaşamlarında topluma yararlı, yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlayıcı sürekli gelişmeye açık iyi bir model okulu olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Ulaşım
İlçemizden günün belli saatlerinde düzenli olarak Yalova ili,Gemlik ve Bursa´ya otobüs seferleri vardır.Ayrıca hergün düzenli olarak İstanbul-Armutlu,Armutlu-İstanbul İDO Seferleri vardır.
Yerleşim Yeri
İlçemiz Samanlı Dağları´nın Marmara Denizi´ni ve Gemlik Körfezi´ni Güney yamaçlarından seyreden kıyı şeridinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Armutlu İlçe Merkezinde olup,Yalova il Merkezine 55 km,Gemlik´e 42km,Bursa´ya 80 km uzaklıktadır.