YALOVA / ARMUTLU - 15 TEMMUZ İSTİKLAL İLKOKULU

Ekm

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı öğrenci temsilcisi seçimi 24/10/2018 tarihinde saat 13:30 da yapılacaktır. Seçimin okulumuzda demokrasi bilncini geliştirmesini temenni eder tüm temsilci adaylarımıza seçimde başarılar dileriz.

Kas

Darüşşafaka Cemiyeti´nin, 1863 yılından bu yana babası hayatta olmayan, 2012 yılından itibaren de annesi veya babası hayatta olmayan ve ailelerinin maddi imkansızlıklar nedeniyle iyi eğitim fırsatı bulamayan yetenekli, başarılı kız ve erkek çocuklarına İngilizce eğitim veren, eğitimin yatılı ve beşinci sınıftan başlayarak lise bitimine kadar sürdüğü, öğrencilerin yemek, barınma, bakım, giyim, öğrenme vb. giderlerinin tamamının Cemiyet tarafından karşılandığı ifade edilmiş ve ayrıca; bahse konu olan eğitim kurumunun,  her yıl ülkemizin 21 ilinde aynı tarih ve saatte ortak bir sınav yaptığı, babası veya annesi hayatta olmayan çocukların her birine, Darüşşafaka Ortaokulu sınav düzenlemektedir.

Kas

Okulumuzun daha güvenli hale gelmesi adına okul bahçe kapıları ders saatlerinde kilitli tutulacaktır.Bilgilerinize sunarız...

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Pazar günü saat 10:00 da ilçe kapalı pazar yerinde gerçekleştirilecektir.Tüm halkımız davetlidir.